Mindfulgiving oppdatering

Home / Nyheter / Mindfulgiving oppdatering
Mindfulgiving oppdatering

Mindfulgiving oppdatering

Siden januar har vi arrangert gratis Yoga på Fredrikstad Yoga og helseklinikk. Frode Henriksen, Vilde Bentsen, Vigdis Leiulfsrud, Ritu King og Monica Green har arbeidet gratis for å gi våre kunder god helse ved yogatimer. Samtidig har deltakerne blitt informert om at de kan få gi en gave til oss, Mindfulgiving, til hjelp for våre prosjekter og en mulighet til å utøve øvelsen «dugnad». Det handler om at alle kan gjøre noe på en eller annen måte, selv om vi ikke makter å dekke alle behov. Til det er behovene både enorme i dimensjoner men det må også en holdningsendring hos store deler av verdens fattige befolkning.

Siden oppstarten i januar i år har Fredrikstad Yoga- og helseklinikk donert xx timer gratis og til nå har dette generert 5.900,- per dags dato. Vi har også holdt foredrag med 18 fremmøtte hvor vi informerte om turen vår til Asia, som handlet om bønn og meditasjon. Vi takker for gavene vi har fått inn så langt. Gavene som vil gå til munkene i Ahangama på Sri Lanka, til opprettelse av bolighus etter tsunamien som rammet dem i julen 2004.

Endringer i forutsetningene når det gjelder «gratis» yoga etter påske. Da vi ser at givergleden har vært noe lunken, håper vi på at vi kan gjøre det bedre for Mindfulgiving ved å innføre et slags spleiselag. Dette innebærer at vi etter påske ikke gir helt gratis yogatimer, vi må ta noe betalt for dette nå. Full pris for drop-in er 250,- og vi ser oss nødt til å ta 100,- per yogatime, noe som tilsvarer en rabatt på 60%. Inntektene vil fullt og helt gå til Mindfulgivings arbeid.

Målet for denne innsamlingen når det gjelder økonomisk størrelse er 50.000,- NOK. For å spare penger, øremerkes disse slik at vi ser at pengene går til det de faktisk skal gå til ved å ha både norske og innfødte på Sri Lanke for å dokumentere at arbeidet går som planlagt. For denne summen vil vi kunne restaurere et hus, bygge et lite anneks og gi mat til de unge munkene.

I tillegg til dette genererte Monicas foredrag x ,-, så takk til deltakerne i foreningen for kronisk smerte for den gaven de gav. Foredraget handlet om hvordan mindful meditasjon og yoga kan være med på å lindre smertene til kronisk syke ved å gi den perspektivendring mindful-meditasjon gir.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.