Mindfulgiving er å gi med bevissthet,

være tilstede og aktivt uføre en hjelpende handling.

MINDFULGIVING

En bedre verden med indre fred.

Vi er tre personer som har startet dette for vi ser hvor viktig det er.
Vi har reist rundt i verden og sett hvor vanskelig mange har det. Fokuset nå er å hjelpe ungdommer, barnefamilier og voksne i Norge. Vi vet av egen erfaring hvor tøft livet kan være og hvor viktig det er å kunne skape indre fred. Vi er alle fredsarbeidere og har det som jobb og ønsker å bidra for at andre mennesker skal ha et godt liv.

Vi har også fått med oss frivillige hjelpere som samler inn penger ved å undervise gratis/ mot donasjon til dette prosjektet og vi håper at flere vil følge.

I 2019 gav Yoga Fredrikstad/Stille Styrke * meditasjon undervisning for donasjon hver lørdag og i tillegg overskudd av temadager. Hver 1. søndag i måneden kl. 13:00 ble det arrangert bønn og meditasjon på studioet «Stille Styrke * meditasjon». Inntektene gikk til Mindfulgiving ved å Vippse til 333123.

Monica Green

Monica Green

-Meditasjon og yogalærer/terapeut, massasje terapeut, mindfulness instruktør og leder av helseklinikken- StilleStyrke Hun har som mål å skape mer fred...

Anne Mette Tveiten

Anne Mette Tveiten

– Rosenterapeut/Terapeutisk yogalærer og Helsecoach og driver Helsekilden i Tveit. Anne Mette setter utrolig pris på sitt arbeid. Det å...

Pål Wirkola Svendsen

Pål Wirkola Svendsen

Pål er utdannet teolog og har vært prest i den norske kirke siden 10. oktober 2010. Det siste året har...